Voor de tweede keer deze competitie moesten de Rotterdam Jaguars het opnemen tegen de Delft Barons. Na een eerder verlies wisten de Jaguars het dit keer recht te zetten. Vanaf de eerste minuut gingen de Jaguars er vol voor en wisten al snel op voorsprong te komen. Met het winnen van bijna alle faceoff’s door Ingmar en goed gebruik van man-up situaties liep de score snel op. De eerste helft hadden de Rotterdammers al een redelijke marge in punten opgebouwd van 4-1 en Delft kon het verschil in punten niet meer kleiner maken.

De laatste kwart liep het tempo van het spel terug en werd er weinig meer gescoord. De uiteindelijke eindstand kwam op 13-3. Binnenkort zal er weer tegen Delft gespeeld moeten worden voor de laatste keer dit seizoen.