De Rotterdam Jaguars zijn al kampioen geworden met nog één wedstrijd te gaan. In Tilburg moest worden afgerekend met de nummer 2 van de divisie, de Amsterdam Lions 2.

De voorgaande wedstrijd tussen beide teams was al door de Rotterdam Jaguars gewonnen en met deze overwinning zouden de Rotterdammers niet ingehaald kunnen worden. De andere teams van de divisie konden niet meer in de buurt komen gezien de hoeveelheid gewonnen wedstrijden en doelsaldo.

De eerste kwart begon Rotterdam sterk maar kwam niet aan scoren toe. Vooral de eerste helft gingen beide team gelijk op. Het missen van de Rotterdamse topscorer maakte wel het verschil qua spelverdeling. Toch wisten een aantal andere reguliere spelers en nieuwkomer Robin te scoren.

Na de rust bleven de Rotterdammers doorzetten om uiteindelijk de eindscore op 10-4 te brengen. Met deze overwinning en kampioenschap zijn de Jaguars nog niet garant van promotie naar de hoofddivisie. Half juni zal nog een wedstrijd tegen de Groningen Gladiators gespeeld worden, de laagst geplaatste hoofddivisie team.