Afgelopen zondag speelden de BabyJags hun tweede wedstrijd van het seizoen tegen Wageningen Warriors 3. Het was een thuiswedstrijd dus de dames waren vanaf de vroege ochtend aanwezig om het veld gereed te maken en de andere teams te verwelkomen. Ze speelden de laatste wedstrijd van de dag. Een dag vol met lacrosse zoals we dat graag zien!

De BabyJags waren on fire vanaf het begin van de wedstrijd en scoorden direct een hoop doelpunten. Toen de eerste helft gespeeld was, stonden de meiden uit Rotterdam voor met 14 punten tegenover 1 punt voor Wageningen.

De dames die in de verdediging stonden, hoefden niet hard te rennen, maar wanneer het erop aan kwam stonden ze als een huis. Ook in de tweede helft van het spel werd sterk gespeeld. De voorsprong gaf de dames ook de mogelijkheid hun vaardigheden te oefenen. Zo werkten ze actief aan het overspelen in een settle en ruimte maken voor de aanvaller in een wedstrijdsituatie. Ook de dames van Wageningen werden zichtbaar beter. Toch konden ze de voorsprong van de BabyJags niet meer inhalen. Het spel eindigde met een score van 18 – 3 voor Rotterdam! Het was een fantastische dag en de BabyJags kijken nu alweer uit naar hun volgende wedstrijd. Sticks up!