Laatste nieuws
  1. Friends & Family Tournament 2023
  2. Friends & Family Tournament 2023 (English)
  3. Half-yearly General Members Assembly
  4. Fun party practice by Hanneke
  5. Clubshop and individual gear order

Actief lidmaatschap

Wil jij deel uitmaken van de Rotterdam Jaguars? Lees dan hieronder wat het lidmaatschap inhoudt.

De Rotterdam Jaguars is een studentenvereniging aangesloten bij de Stichting Erasmus Sport (ES) en de Nederlandse Lacrosse Bond (NLB). Met het inschrijven voor het actief lidmaatschap word je automatisch ingeschreven bij de ES en NLB. De kosten voor het actief Lidmaatschap bestaan dan ook uit de verenigingscontributie en kosten voor de ES sportkaart en NLB registratie.

Het actief lidmaatschap is doorlopend. Dit betekent dat het lidmaatschap per seizoen automatisch wordt verlengd tot het moment van eindigen. Het moment van uitschrijven dient voor de uitschrijfdatum (30 juni) schriftelijk te worden gedaan bij het bestuur. Wanneer het lid opzegt na de uitschrijfdatum is het lid de contributie verschuldigd voor dat seizoen. Het lidmaatschap geeft je toegang tot alle activiteiten (o.a. trainingen, wedstijden en sociale activiteiten) bepaald door de verschillende organisaties.

Contributie seizoen 2019-2020*:

  • €90,- Verenigingscontributie
  • €110,- ES sportkaart**
  • €35,- Nederlandse Lacrosse Bond
    Totaal €235,-

Wil je lid worden van de Rotterdam Jaguars? Schrijf je dan eerst in voor een proeftraining of neem contact op via het contactformulier.

* De contributies worden per organisatie per seizoen vastgesteld en kunnen mogelijk licht afwijken van bovenstaande prijzen.

**Indien je al in bezit bent van een ES sportkaart, kun je dit op het inschrijfformulier aangeven. De kosten voor de sportkaart worden dan uiteraard niet nogmaals berekend.