Laatste nieuws
  1. Clubtoernooi april 2021
  2. Rotterdam Jaguars during the Eurekaweek 2020
  3. Rotterdam Jaguars op de Eurekaweek 2020
  4. Jaguars back in action!
  5. Jaguars terug in actie!

Junioren

Sinds 2015 worden er, voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, jeugdtrainingen gegeven. Inmiddels is er sprake van een leuke groep deelnemers dat op elk moment uitgebreid kan worden met nieuwe spelers en speelsters.

De trainingen vinden plaats op de voetbalvelden van Excelsior, elke vrijdagavond van 19:00-20:00 gedurende het seizoen. De deelnemers krijgen training van een ervaren en gecertificeerde trainers (Paul en Ricardo). Vooralsnog kunnen de jongeren deelnemen aan de training zonder tegenprestatie.

Tijdens de training wordt gezorgd voor een lacrosse stick en andere trainingsmaterialen. De deelnemers worden gevraagd zelf sportkleding, sportschoenen (voetbal- of hockey) en een beschermbitje mee te nemen naar de training. Tijdens de training leren de jongens en meisjes de basis van lacrosse en passen dit later in partij vorm toe.

Het team neemt ook deel aan de jeugdcompetitie waarbij gedurende het jaar enkele jeugddagen worden georganiseerd. Op deze dagen wordt een toernooivorm gespeeld waarbij jongens en meisjes samen meerdere wedstrijden op één dag spelen. Deelname is geheel optioneel en niet verplicht.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer mee trainen? Dat kan! Meld je aan voor een proeftraining.