Laatste nieuws
  1. GAME REPORT | Home is where the win is!
  2. GAME REPORT | Een strijd om niet te vergeten
  3. Join the LAXpedition! Aanmelden voor de intro 2019 kan nu!
  4. Jags verrassen zichzelf
  5. Heren Jaguars openen sterk

Junioren

Sinds vier seizoenen worden er, voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, jeugdtrainingen gegeven. Inmiddels is er sprake van een vaste groep deelnemers waarbij de groep komend seizoen weer uitgebreid zal worden met nieuwe spelers en speelsters.

De trainingen vinden plaats op de voetbalvelden van Excelsior, twee keer per maand op de vrijdagavond van 19:00-20:00. De deelnemers krijgen training van een ervaren en gecertificeerde trainer (Paul). Vooralsnog kunnen de jongeren deelnemen aan de training zonder tegenprestatie.

Tijdens de training wordt gezorgd voor een lacrosse stick en andere trainingsmaterialen. De deelnemers worden gevraagd zelf sportkleding, sportschoenen (voetbal- of hockey) en een beschermbitje mee te nemen naar de training. Tijdens de training leren de jongens en meisjes de basis van lacrosse en passen dit later in partij vorm toe.

Het team neemt ook deel aan de jeugdcompetitie waarbij gedurende het jaar enkele jeugddagen worden georganiseerd. Op deze dagen wordt een toernooivorm gespeeld waarbij jongens en meisjes samen meerdere wedstrijden op een dag spelen. Deelname is geheel optioneel en niet verplicht.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer mee trainen? Dat kan! Meld je aan voor een proeftraining.