Laatste nieuws
  1. Friends & Family Tournament 2023
  2. Friends & Family Tournament 2023 (English)
  3. Half-yearly General Members Assembly
  4. Fun party practice by Hanneke
  5. Clubshop and individual gear order

Erasmus Sport

Erasmus Sport is de sportorganisatie voor alle studenten in Rotterdam!

Met de Erasmus Sport pas heb je oneindig toegang tot alle onderdelen van het bodyfit programma. Daarnaast kun je je pas ook upgraden om gebruik te maken van de fitness faciliteiten op het sportcentrum op de campus. Ook als je lid wilt worden bij een van de aangesloten studenten sportverenigingen (o.a. Lacrosse – Rotterdam Jaguars), heb je deze sportpas nodig. De sportpas biedt ook kortingen bij diverse partners op de campus/stad en biedt je ook de mogelijkheid om in het weekend de sportzalen te reserveren.

Kortom: de Erasmus Sport pas is dé beste aanvulling op je studie op de Erasmus Universiteit Rotterdam of Hogeschool Rotterdam!

Een sportpas kun je kopen via de webshop van Erasmus Sport of aan de service desk in het Erasmus Sport Center. Bestel je een sportpas voor het gehele jaar via jouw vereniging bij inschrijving, dan krijg je ook nog een leuke korting. De sportpas wordt speciaal voor jou gemaakt en wordt voorzien van je foto, de sportpas is daarom strikt persoonlijk. Je kunt de sportpas ophalen bij de service desk in het sportcentrum. Je betaalt dan 5 euro borg.

Meer informatie vind je op de Erasmus Sport-sportaanbod of de Erasmus Sport-homepagina