Laatste nieuws
  1. Friends & Family Tournament 2023
  2. Friends & Family Tournament 2023 (English)
  3. Half-yearly General Members Assembly
  4. Fun party practice by Hanneke
  5. Clubshop and individual gear order

Sponsoren

De Rotterdam Jaguars is met meer dan 50 leden één van de grootste en meest succesvolle lacrosse clubs van Nederland. Wat in 2005 begon met een paar jongens die een balletje gooiden op een veldje achteraf, is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende lacrosse verenigingen in de Benelux.

Kenmerkend voor het karakter van de Rotterdam Jaguars is dat leden ondernemend zijn en zich voor meer dan 100 procent inzetten om lacrosse te laten groeien in Nederland. Leden van de Jaguars zijn ‘co-founders’ van lacrosse in Nederland en genieten daardoor veel aanzien binnen de sport.

De Jaguars hebben bewezen een echte topclub te zijn binnen de lacrosse wereld. In de afgelopen jaren hebben Heren 1 en Dames 1 meerdere malen in de finale gestaan van het nationaal kampioenschap met voor Heren 1 een overwinning in 2007. Daarnaast hebben ook vele Rotterdam Jaguars gespeeld in het Nederlands lacrosse team en met succes deelgenomen aan Europese én wereld kampioenschappen. Sinds 2016 heeft Rotterdam ook tweede damesteam bij.

De Rotterdam Jaguars associëren zich graag met het bedrijfsleven. Samenwerking, inzet en winnaars mentaliteit zijn karakteristieken die centraal staan bij de Jaguars en herkenbaar zijn voor elk succesvol bedrijf. Het aangaan van een samenwerking met onze lacrosse vereniging biedt u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten in de snelst groeiende sport onder studenten en young professionals van Europa.

Graag gaan wij met u om de tafel om te kijken op welke manier de Rotterdam Jaguars en uw onderneming elkaar kunnen helpen. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier.