Laatste nieuws
  1. Friends & Family Tournament 2023
  2. Friends & Family Tournament 2023 (English)
  3. Half-yearly General Members Assembly
  4. Fun party practice by Hanneke
  5. Clubshop and individual gear order

Fysio Woudestein

Fysiotherapie Campus Woudestein is een groepspraktijk waar gespecialiseerde fysiotherapeuten werken. Zij streven naar verantwoorde en doelgerichte zorg aan patiënten, waarbij de behandeling zo goed mogelijk wordt afgestemd op het individu. Dit om het behandelresultaat zo goed mogelijk te optimaliseren.

De Rotterdam Jaguars werken samen met fysiotherapie Campus Woudestein. Dit houdt in dat leden gebruik kunnen maken van het inloop spreekuur op maandagavond bij niet-acute klachten om behandeladvies te verkrijgen. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden. Bij acute klachten, waarbij snelle diagnostiek en eventuele behandeling noodzakelijk is, kunnen de leden op zeer korte termijn terecht voor een individuele afspraak. Aan dit consult is het standaard tarief verbonden zoals vermeld op de website. De fysiotherapeuten helpen ook de trainers met blessure preventie. Trainingen worden ingericht om blessures zo goed mogelijk te voorkomen.

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden. Wanneer je nieuw in de praktijk bent, kun je via de website je inschrijven via het kopje patiëntportaal. De praktijk is te bereiken via:

Tel.: 010-4081874
Email: 
vragen@fysiotherapiewoudestein.nl

Fysiotherapie Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam – Hatta gebouw
Burg. Oudlaan 342T
3062PA  Rotterdam