Laatste nieuws
  1. Friends & Family Tournament 2023
  2. Friends & Family Tournament 2023 (English)
  3. Half-yearly General Members Assembly
  4. Fun party practice by Hanneke
  5. Clubshop and individual gear order

Commissies

Vele handen maken licht werk! Veel leden dragen dan ook hun steentje bij om van alles te organiseren binnen de club. Zo bestaan er meerdere commissies die onder de verantwoordelijk staan van een van de bestuursleden. Het is altijd mogelijk om een nieuwe commissie te starten in overleg met het bestuur. Dus heb jij een goed idee en wil je wat organiseren? Geef je dan op voor een van de commissies of richt zelf een commissie op!

TC Women
De Technische Commissie Dames is verantwoordelijk voor het uitzetten en invullen van het sporttechnisch beleid. Een belangrijk doel daarin is het vergroten van sport-inhoudelijke kennis en het algemene lacrosse niveau. De commissie bestaat uit de trainers van de verschillende teams en de VP-women. De commissie heeft verschillende taken op zowel het gebied van beleid maken en uitvoering daarvan.

Leden: Hanneke van Verseveld, Hannah Hunt, Dieke Spitzen, Melle van Dilgt, Noami van der Vuurst, Bodine,

TC Men
De Technische Commissie Heren zetten het sporttechnisch beleid uit voor het herenteam. Hierbij is ook overleg met de TCD om te kijken waar krachten gebundeld kunnen worden. Ook deze commissie bestaat uit de trainers van het herenteam en de VP-men. De commissie heeft verschillende taken op zowel beleid makend als uitvoerend gebied.

Leden: Paul Blijs, Ricardo Boelhouwers, Nathan Hunt en Marnix Muller.

KasCo
De financielecommissie verzorgt de fiancielestroom binnen de club, zij focussen zich met lidmaatschap, inkomsten en uitgaves en het verder optimaliseren van het financiele proces.

Leden: Hanneke van Verseveld, Kalian kats, Sabine & Merel.

SoLuCo
De activiteitencommissie zorgt voor leuke borrels en activiteiten gedurende het hele jaar. Zo hebben ze afgelopen jaar met succes het clubweekend, gala en Springlympics georganiseerd. Ook ging het dak eraf bij de jaarlijkse Halloween party. De SoCo is altijd op zoek naar leden die het leuk vinden om leuke en sportieve activiteiten buiten de reguliere trainingen en wedstrijden te organiseren.

Leden: Ashley Ramsey, Dali van Enst, Maxime Jansen, Naomi van der Vuurst, Annabelle & Sophie.

MatCie
De materiaalcommissie draagt zorg voor het materiaal van Rotterdam lacrosse. Dit met als doel om al het materiaal in goede staat te houden, zodat er altijd zonder zorgen gespeeld kan worden. Daarbij investeren zij ook onder leiding van de penningmeester in nieuwe lacrosse materialen. Elk team levert een lid voor de materiaalcommissie, zodat elk team zorg draagt voor de clubeigendommen.

Leden: Christiaan Groenewegen, Roos, Tara, Koen, Sanne en Lisa.

MarCie
De dames en heer van de marketing-/socials-/websitecommissie zorgen ervoor dat de diverse social media en website kanalen up to date blijft en voorzien is van de juiste en meest belangrijke informatie voor eigen leden en externen.

Leden: Ricardo Boelhouwers, Thomas, Marnix Muller en Samantha Schipper.

WC Wervingscommisie
De Wervingscommissie heeft de verantwoording voor het werven van nieuwe leden, d.m.v aanwezig zijn op events, het geven van clinics en andere activiteiten die de naamsbekendheid maar met name de instroom van nieuwe leden dient te bevorderen.

Leden: Hanneke van Verseveld, Lucy, Melle van Dilgt en Koos