Laatste nieuws
  1. Nog een pop-up in kralingen
  2. Eerste pop-up van 2021 zeer geslaagd
  3. POP-UP lacrosse is weer terug deze zomer !
  4. Clubtoernooi april 2021
  5. Rotterdam Jaguars during the Eurekaweek 2020

Commissies

Vele handen maken licht werk! Veel leden dragen dan ook hun steentje bij om van alles te organiseren binnen de club. Zo bestaan er meerdere commissies die onder de verantwoordelijk staan van een van de bestuursleden. Het is altijd mogelijk om een nieuwe commissie te starten in overleg met het bestuur. Dus heb jij een goed idee en wil je wat organiseren? Geef je dan op voor een van de commissies of richt zelf een commissie op!

EWC
De Eurekaweekcommissie promoot de sport, vereniging en introductiepakket tijdens de Eurekaweek. Daarbij verzorgen zij ook de lacrosse introductiemaand in september om zo veel mogelijk enthousiaste nieuwe leden binnen te halen. De commissie werkt hierbij nauw samen met de promotie-, activiteiten- en technische commissie. Het afgelopen jaar is het een enorm succes geweest en zal ook dit jaar weer een introductiepakket worden aangeboden. Dus doe mee aan de LAXpediton 2019! Daarbij zullen ook Mr. & Mrs. Jag weer van de partij zijn.

Leden: Elizabeth (D2), Hanneke (trainer D1/D2), Jet (D2), Koen (H1), Lucy (D2), Manon (D1), Merel (D2) en Robin (H1).

MatCie
De materiaalcommissie draagt zorg voor het materiaal van Rotterdam lacrosse. Dit met als doel om al het materiaal in goede staat te houden, zodat er altijd zonder zorgen gespeeld kan worden. Daarbij investeren zij ook onder leiding van de penningmeester in nieuwe lacrosse materialen. Elk team levert een lid voor de materiaalcommissie, zodat elk team zorg draagt voor de clubeigendommen.

Leden: Jet T (D1), Linde (D2) en Paul (H1).

MerCie
De merchandisecommissie heeft zijn eigen webshop voor het bestellen van Rotterdam lacrosse items.

Lid: Paul (H1)

PromoCie
De promotiecommissie is verantwoordelijk voor het promoten van de sport en de vereniging. Dit doen zijn via verschillende kanalen. Zo promoten ze verschillende activiteiten (o.a. introductie, vrienden & familie toernooi, open trainingen) georganiseerd door de andere commissies. Ook verzorgen zij promotiemateriaal (o.a. flyers, posters en stickers) tijdens de verschillende evenementen. Daarnaast houden zij zich ook bezig met content op social media (Instagram, Facebook en website) zodat de vereniging en sport continue zichtbaar zijn. Daarnaast proberen ze ludieke acties te verzinnen om nog meer aandacht te krijgen voor onze geweldige maar relatief onbekende sport.

Leden: Elizabeth (D2), Jet T (D1) en Isabelle (D2)

SoCo
De activiteitencommissie zorgt voor leuke borrels en activiteiten gedurende het hele jaar. Zo hebben ze afgelopen jaar met succes het clubweekend, gala en Springlympics georganiseerd. Ook ging het dak eraf bij de jaarlijkse Halloween party. De SoCo is altijd op zoek naar leden die het leuk vinden om leuke en sportieve activiteiten buiten de reguliere trainingen en wedstrijden te organiseren.

Leden: Sophie (D1) en Thomas (H1)

TCD
De Technische Commissie Dames is verantwoordelijk voor het uitzetten en invullen van het sporttechnisch beleid. Een belangrijk doel daarin is het vergroten van sport-inhoudelijke kennis en het algemene lacrosse niveau. De commissie bestaat uit de trainers van de verschillende teams en de VP-women. De commissie heeft verschillende taken op zowel het gebied van beleid maken en uitvoering daarvan.

Leden: Anneloes (VP-women), Hanneke (trainer D1/D2), Marjolein (trainer D2) en Naomi (trainer D1).

TCH
De Technische Commissie Heren zetten het sporttechnisch beleid uit voor het herenteam. Hierbij is ook overleg met de TCD om te kijken waar krachten gebundeld kunnen worden. Ook deze commissie bestaat uit de trainers van het herenteam en de VP-men. De commissie heeft verschillende taken op zowel beleid makend als uitvoerend gebied.

Leden: Paul (trainer H1), Ricardo (trainer H1) en Zach (VP-men)

WebCie
De dames en heer van de websitecommissie zorgen ervoor dat de website up to date blijft en voorzien is van de juiste en meest belangrijke informatie voor eigen leden en externen.

Leden: Elizabeth (D2), Hanneke (D1) en Ricardo (H1)