Met 23 graden de eerste wedstrijd van het jaar voor de Babyjags. Iedereen was ontzettend enthousiast om de wedstrijd te spelen en voor de nieuwe meiden was het nog een stukje spannender. Gezonde zenuwen waren voelbaar in de kleedkamer van zowel de nieuwe meiden als van de oude meiden.

Na een goede warming-up en wat drama over of er nou 10v10 of 12v12 of 12v10 zou worden gespeeld gingen we dan het veld op met 10v10. Al snel werd het duidelijk dat we een goede tegenstander hadden en dat we goed aan elkaar gewaagd waren. Een tegendoelpunt werd gemaakt ondanks de sterke verdediging maar al snel werd er gescoord door de Babyjags en stond het gelijk.

Tijdens de rust stonden we 3-2 voor. Met sinaasappelen als hapje en bemoedigende woorden in de rust konden we er al weer snel tegenaan. De defense stond goed maar ondanks dat de attack het goed deed moesten ze iets meer de rust bewaren. Er werden teveel paniekpassen gemaakt waardoor we onnodig de bal verloren. De tweede helft werd er goed geluisterd naar de woorden van de captain en de coach. De attack nam de woorden goed op en al snel werd er gescoord. Daarbij werden er steeds meer settles gemaakt en kwam er een stuk meer rust in het spel van de Babyjags. Dit resulteerde in een winst van 5-4 voor Rotterdam. Warm, kapot en voldaan liepen de Babyjags het veld af met als MVP Jamie.

We hebben een mooie wedstrijd gespeeld waarbij iedereen ontzettend goed gespeeld heeft. De meiden die nieuw waren hebben een mooie eerste wedstrijd gehad en hopelijk zullen er nog vele komen!