Afgelopen zondag speelde de Rotterdam Jaguars een belangrijke wedstrijd tegen de Tilburg Titans. Na het verlies tegen de Delft Barons van de week ervoor waren de Rotterdammers extra gebrand op een mooie overwinning.

Rotterdam leek het spel van de week ervoor volledig te zijn vergeten, en speelde een zeer goede wedstrijd. Van tevoren wist Rotterdam dat het een zeer lastige wedstrijd zou worden. De score ging heen en weer gedurende wedstrijd, met een stand van 6-5 na de eerste helft.

De wedstrijd bleef zeer spannend gedurende de tweede helft, waarin Rotterdam na de derde kwart met 8-10 voor kwam te staan. Daarna begon het echte zenuwslopende werk. Tilburg wist zich terug te vechten tot 12-12, halverwege de vierde kwart. Maar Rotterdam wist het karwei binnen de reguliere speeltijd af te maken door nog drie keer te scoren. Dit bracht de eindstand op een 12-15 voor Rotterdam.