De tweede helft van het seizoen startte voor Dames 1 met een wedstrijd tegen Gent Gazelles.

Het eerste kwart van de game begon sterk met een hattrick van Dieke en eindigde in 4-2. De Gentse dames kwamen sterk terug en waren effectief in de fast break. Maar met enkele mooie reddingen van onze goalkeeper Hester ging Rotterdam met gelijk spel de rust in. Tijdens het derde kwart was de tegenstander de sterkste. In het laatste kwart werd nog een eindsprint ingezet door Rotterdam.

Tot en met de laatste paar minuten werd nog met volle druk verdedigd en een poging gedaan om de laatste paar goals in te halen. Helaas konden de Rotterdamse dames de achterstand niet meer inhalen. De wedstrijd eindigde in 10-15 voor Gent.

Na enige bezinking was er dan toch tijd na de wedstrijd voor wat gezelligheid. Daar werd ook nog lekkers gegeten op Caroline, die vandaag helaas weer voor Nijmegen op het veld stond. Bedankt Caroline voor je inzet afgelopen half jaar en we hebben je gemist deze wedstrijd!