image001Na vijf spannende wedstrijden op de bekerdag, 1 mei 2016, nemen de Lady Jags voor het eerst in de geschiedenis van de beker, de beker over van Utrecht.
De gemixte competitie (eerste, tweede én derde divisie) was uitdagend voor de Lady Jags. Het derde divisieteam van Enschede gaf niet zomaar op. Met één punt verschil wonnen de Lady Jags. De daar op volgende wedstrijden tegen Utrecht en Delft waren evenmin gemakkelijk voor de dames. Deze wedstrijden werden ook telkens met één punt verschil gewonnen.
Den Haag maakte het helemaal spannend, de reguliere speeltijd was niet voldoende voor de dames om er een beslissende strijd van te maken en dus werd er gespeeld in overtijd. Wéér met dat ene punt verschil wisten de Lady Jags de dames van Den Haag toch te verslaan.
De laatste wedstrijd was een klapper voor de Lady Jags. Zij lieten niks van Wageningen over en versloegen hen met 5-1.

 

image004Met wisselende keepers en wat verwondingen hier en daar mochten de Lady Jags ongeslagen de Nederlandse Lacrosse Beker in ontvangst nemen. Ze hebben voor zichzelf maar ook zeker voor de rest van Nederland bewezen dat ze wel degelijk een potje (of vijf) kunnen lacrossen!

Zij danken de organisatie en de competitie voor deze prachtige en goed georganiseerde dag.