In de week van 20 t/m 23 augustus zijn de Rotterdam Jaguars Lacrosse aanwezig bij de Eurekaweek 2012. We nodigen hierbij graag iedereen uit die een kijkje wilt komen nemen bij onze vereniging tijdens de Eurekaweek. Wij zijn aanwezig op de volgende dagen;

 

Op maandag 20 augustus zijn wij aanwezig bij de grote opening in theater de doelen.

 

Op dinsdag 21 augustus organiseren wij samen met alle andere Rotterdamse studentensportverenigingen de sportexperience. De sportexperience vindt plaats in het Euromastpark van 14.30 tot 17.00. Wij zullen enkele lacrosse doelen opzetten en zorgen dat er voldoende sticks aanwezig zijn om iedereen die gezellig met ons een balletje wil gooien of een kijkje wilt nemen bij Rotterdam Jaguars Lacrosse is van harte welkom!

 

Op woensdag 22 augustus zullen de Rotterdam Jaguars Lacrosse aanwezig zijn bij de informatiemarkt in park de Esch. Tijdens deze informatiemarkt kan je een praatje maken met onze leden en kijken wat Rotterdam Jaguars Lacrosse te bieden heeft.

 

Op donderdag 23 augustus zullen wij de hele dag aanwezig zijn op de Dol Dwaze Donderdag. De Dol Dwaze Donderdag vindt plaats aan de Kralingse Plas van 11.00-17.00. Als je zin hebt om lekker te komen Lacrossen of wil je nog meer informatie over de Rotterdam Jaguars Lacrosse kom dan naar de Kralingse Plas toe!

 

Hopelijk tot ziens tijdens de Eurekaweek!

Voor meer informatie mail ons dan.