De Babyjags zijn terug! Afgelopen zondag speelden de dames van D2 een spannende wedstrijd tegen Delft. Met slechts 10 spelers en dus geen wissels was het flink rennen, maar de Baby’s gaven alles wat ze hadden en wonnen met 3-0!

Het spel begon met veel energie waardoor het eerste doelpunt binnen de eerste vijftien minuten werd gemaakt. Tijdens de tweede helft speelden de dames de strategische formatie die ze tijdens de trainingen hadden geoefend. Dit resulteerde in nog twee goals! Dankzij de ijzersterke verdediging en fantastische goalie Yvonne zorgden de dames ervoor dat Delft geen kans had te scoren. Het was overduidelijk dat de Babyjags hun LAX-vaardigheden flink verbeteren met actieve verdediging, snelle omschakelingen en duidelijke communicatie met elkaar. Mede dankzij de steun van de Ladyjags langs de zijlijn openden dames 2 het seizoen met de winst. Dit smaakt naar meer!