Afgelopen zondag speelden de Babyjags tegen Wageningen 2; een sterk team die zich niet zo snel van het veld laat spelen. Het was eens stralende dag en de wedstrijddagen in Wageningen zijn altijd goed geregeld. De Babies speelden tevens de laatste wedstrijd van de dag. Enigszins gespannen door de reputatie van de tegenpartij, maar toch vol goede moed en een hoop zin vertrokken de dames richting het Wageningse.

Dit keer stond Isabelle in het veld als goalie. Tijdens de warming-up werd al duidelijk dat dit een goede keuze was geweest. Het fluitje klinkt en het spel startte. Wageningen kreeg veel balbezit en bewoog snel over het veld. Het eerste doelpunt was daarom snel gemaakt door de tegenpartij. De Babyjags lieten zich niet uit het veld slaan en verstevigde de verdediging. Door steeds duidelijkere communicatie kreeg Wageningen het vaak niet voor elkaar de aanval direct in te zetten. Kwamen ze er wel doorheen, dan stond Isabelle ze op te wachten.

Bij een turn-over zetten de Babyjags het op een rennen. Er werd goed overgespeeld en, ook niet onbelangrijk, goed gevangen. Zelfs tegen het ijzersterke Wageningen wisten de Babyjags toch nog drie punten te scoren! Gezien het vele balbezit wat Wageningen had, is dat een superscore! Het leeuwendeel van de punten ging naar Wageningen, maar ondanks dat bleven de Babyjags, zonder wissels, energiek en sterk tot het einde. Uiteindelijk was het een enorm leerzame wedstrijd voor beide partijen. De Babies kunnen niet wachten op de volgende wedstrijd in Groningen aankomende zondag!