Het heren team opent de tweede helft van het seizoen sterk tegen regerend kampioen Domstad Devils! Ze weten de Devils lang op afstand van de goal te houden. Na 8 minuten valt de eerste goal van de wedstrijd in het voordeel van de Devils. Het eerste kwart van de wedstrijd wordt met een score van 1-3 afgesloten. Maar ook in de tweede kwart strijden de Jaguars hard en gaan ze de rust in met een stand van 3-5. Nummer 13 van de Devils maakte in de tweede kwart een ongelukkige beweging waardoor hij verkeerd op zijn schouder is gevallen. Voor de zekerheid is er een Ambulance gebeld en hij is met de broeders mee naar het ziekenhuis gegaan.

Na de rust wisten de Devils hun kleine voorsprong verder uit te breiden door gebruik te maken van de man-up situaties.  Ondanks de sterke verdediging van de Jaguars hebben ze niet kunnen voorkomen dat de Devils 5 keer konden scoren. Met 1 doelpunt van de nieuwe middenvelder Austin Haber gaan de Jaguars naar de laatste kwart met een tussenstand van 4-10.

In de laatste kwart weten de Jaguars zich weer van hun sterke kant te laten zien en tonen ze strijdlust. In deze laatste kwart is goed te zien dat de Jaguars als team geroeid zijn en het de regerend kampioen moeilijk maken. Door beide partijen wordt er gescoord waardoor de eindstand eindigde op 6-13.

De wedstrijd werd gefilmd door Blackwater Films en heeft de volgende wedstrijd impressie gemaakt. Geniet van de volgende beelden!