Studentensportvereniging Rotterdam Jaguars organiseert dit jaar samen met Erasmus Sport het NK Lacrosse in Rotterdam. Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 vindt het finaleweekend van de Nederlandse lacrossecompetitie plaats op sportcomplex Woudestein.

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 worden in sportstad Rotterdam de finales gespeeld van de Nederlandse lacrossecompetitie. Tijdens dit tweedaagse evenement strijden zowel de dames als de heren voor een plek in de finale. Uiteindelijk wordt in stadion Woudestein beslist wie zich kampioen van Nederland mag noemen. Alleen de beste vier teams uit iedere competitie plaatsen zich voor dit finaleweekend. Tevens worden er verschillende promotie- en degradatiewedstrijden gespeeld.

Het NK Lacrosse wordt mede mogelijk gemaakt door Erasmus Sport, S.C. Excelsior en de Nederlandse Lacrosse Bond. Lacrosse is een snelle, dynamische teamsport die in Nederland sterk in opkomst is en daarom uitstekend past in de internationale sportstad Rotterdam. Wij nodigen dan ook iedereen uit om de sport Lacrosse te komen ontdekken tijdens het zinderende finaleweekend.

lacrosse-finale-weekend-heren-en-dames-2015-2016