Laatste nieuws
  1. Nog een pop-up in kralingen
  2. Eerste pop-up van 2021 zeer geslaagd
  3. POP-UP lacrosse is weer terug deze zomer !
  4. Clubtoernooi april 2021
  5. Rotterdam Jaguars during the Eurekaweek 2020

Homepage

WILL YOU
BE OUR NEXT
JAGUAR ?
More info
JOIN THE
LAXpedition
More info
Winning means you’re willing to go longer, work harder, and give more than anyone else. - Vince Lombardi

ROTTERDAM JAGUARS LACROSSE It all started in 2005 when a bunch of guys played catch. Now, it has grown into a full-fledged association with two women’s teams and one men’s team. Today, lacrosse is the most rapidly growing sports in the Netherlands. Have a look around on our website. You might realize this is something you like. Sign up for the club or a try-out. Every Tuesday and Friday, we train at Exceslior. Afterwards, we often go out for a drink at Café De Dijk. Having fun and sportsmanship are two important words that describe our association.

Deze week nog een pop-up in Kralingen maar dit keer aan de kant van het strand aan de Kralingse plas. Kom langs en ervaar hoe het is om met een lacrosse stick een bal te gooien. Vrijdag 16 juli 2021 om 19:30  

De eerste pop-up training van dit jaar was meteen zeer geslaagd. Met een mooi gemixte groep van jong en oud, meiden en jongens en heren en dames. We hebben veel plezier gehad en op naar de volgende pop-up. Wil je meedoen houd dan onze social media in de gaten en kom gezellig langs.

Ook deze zomer organiseren we weer verschillende POP-UP lacrosse evenementen. Houd hiervoor onze site en social media in de gaten. We beginnen deze keer in Kralingen in Park Rozenburg op vrijdag 9 juli 2021.

Komende zaterdag bieden wij teams de mogelijkheid om na de wedstrijden vanaf 19.00 gebruik te maken van een sportieve maaltijd in buffetvorm bij Grand Café de Dijk. Voor € 10 per persoon (incl. een drankje) is het mogelijk de eerste dag van het finaleweekend af te sluiten onder het genot van een maaltijd. Indien teams…

Vandaag weer een mooi stukje aandacht voor het Nederlands Kampioenschap Lacrosse in Rotterdam door De Havenloods. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Сheck our Instagram profile and let us be a source of inspiration

[instagram-feed]