NK-eten-de-dijkKomende zaterdag bieden wij teams de mogelijkheid om na de wedstrijden vanaf 19.00 gebruik te maken van een sportieve maaltijd in buffetvorm bij Grand Café de Dijk. Voor € 10 per persoon (incl. een drankje) is het mogelijk de eerste dag van het finaleweekend af te sluiten onder het genot van een maaltijd. Indien teams hier gebruik van wensen te maken, kunnen ze deze aangeven bij onze VP’s of via info@rotterdamlacrosse.nl.

Het is mogelijk om je plek te reserveren door overdag bij de informatiestand al een eetkaart te kopen die garandeert dat je ’s avonds kan aanschuiven. De Dijk is gelokaliseerd nabij het Oostplein (locatie), op korte afstand van sportcomplex Woudestein te bereiken via onder andere metrohalte of tramhalte Oostplein.

Op zondag is er een Pizzabus aanwezig vanaf 14.00 die zorg zal dragen voor hele en halve pizza tot in de avond. Er zal keuze zijn uit pizza Margharita, Salami of Hawaii welke vers zullen worden bereid. Het is dus vrijwel onmogelijk met een leeg gevoel uit Rotterdam te vertrekken na weekend vol lacrosse!