Ben jij onze volgende Jag? In augustus en september is het weer tijd voor de introductieperiode waarbij jij lacrosse kunt proberen en de clubleden kunt ontmoeten. Allereerst zijn we aanwezig tijdens de Eurekaweek. Als iedereen daarvan bijgekomen is, starten onze open trainingen in september. Ben jij erbij?

Eurekaweek
De leukste studentenintroductie van het land start op 19 augustus al! Tijdens de legendarische Eurekaweek zijn de Rotterdam Jaguars ook van de partij. Ontmoet de leden tijdens de Informatiemarkt of waag eens een potje lacrosse tijdens de sportdag. Je kunt de dames, heren en Mr. & Mrs. Jag hier vinden tijdens de Eurekaweek:

→ Campusdag (informatiemarkt)
dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 17.00 uur

Sport & Play
woensdag 21 augustus van 12.00 tot 17.00

Festival
donderdag 22 augustus van 12.00 tot 19.00 uur

Introductie 2019
Vanaf 13 september kan jij meetrainen met de dames en heren van Rotterdam lacrosse. Met ons speciale introductiepakket voor slechts €12,50 train je drie keer mee op vrijdag 13, 20 en 27 september, leer je jouw toekomstige teamgenoten kennen tijdens de sociale activiteiten na training, krijg je de kans mee te doen aan het New Comers Tournament op 28 september en krijg je een exclusief Rotterdam lacrosse t-shirt. Say no more? Yes! Schrijf je nu in via dit formulier!