Het coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep. Ook de trainingen en wedstrijden van de Rotterdam Jaguars zijn al enkele weken stilgevallen. Echter betekent dat er geen lacrosse gespeeld kan worden!

Wall-ball is dé manier om je lacrosse vaardigheden te trainen. In Nederland is het nog altijd mogelijk alleen of met een teamgenoot buiten te sporten. Zoek een goede muur door gebruik te maken van onze eigen interactieve map, leg wat ballen klaar, beschermbril en bitje in en gaan! Laat de bal tegen de muur stuiteren en train je throwing– vaardigheden. Vang de bal en train je catching- vaardigheden. Het lijkt simpel, maar de Jaguars doen niks zonder een gezonde dosis competitiedrang.

Om het wedstrijdgevoel te behouden, heeft coach Hanneke de lacrosse bingo bedacht! Hierin zijn verschillende opdrachten te vinden waarmee je jouw lacrosse vaardigheden kunt verbeteren. Zelfs in tijden van quarantaine. Wall-ballen is een onderdeel hiervan. Probeer 1.000 keer over en weer te gooien en vangen ‘met de muur’ en streep dit af op de bingokaart.

Veel plezier en succes. Hopelijk tot snel op het veld!

Lacrosse bingo