Bij een prachtige herfst zon moesten de Rotterdam jaguars het afgelopen zondag in Amersfoort opnemen tegen de Delft Barons. Rotterdam kwam na een zwakke eerste kwart al op achterstand. In de tweede kwart ging het al iets beter, maar wist Delft haar voorsprong nog verder uit te bouwen. In de derde kwart wisten de jaguars zichzelf te herpakken en op een gelijke stand van 5-5 te komen met de Barons.

Helaas lukte het de Jaguars niet om dit vol te houden en de wedstrijd naar hun hand te zetten. In de vierde kwart konden de Barons hun score verder uitbreiden tot een eindstand van 11-6.

De Jaguars hebben weer veel geleerd van deze wedstrijd en zullen met goede moed de wedstrijd tegen de Tilburg Titans van aankomende zondag in Tilburg aan gaan.