Na een zeer sterk verloop van de reguliere competitie, waarin de Jags zich inmiddels erg vroegtijdig kampioen van D2 mogen noemen, waren de pijlen nu gericht op het behalen van de triple: het kampioenschap, de beker en de promotie naar D1.

Voor het beker seizoen wisten de Rotterdam Jaguars zich inmiddels naar de halve finale te werken. Hier wachtte echter de sterkste tegenstander van het gehele seizoen tot zover, de Domstad Devils. Helaas kon het thuisvoordeel voor de Rotterdammers zich niet uit betalen in klinkende munt. Één van de topteams van de eerste divisie bleek toch te sterk voor het team en de Jaguars wisten geen vuist te maken tegen de Devils.

Vanaf het begin moest de Rotterdamse verdediging flink aan de bak. Na een zeer sterk eerste kwart liep de score in het tweede kwart echter ver uit in het voordeel van de Domstad Devils doordat ze goed wisten te profiteren van de vele man-up situaties.

In de tweede helft ging het spel redelijk gelijk op, alleen kon Rotterdam niet kapitaliseren tijdens de aanval. De Jags wisten helaas maar drie keer te scoren, waarvan één doelpunt tot stand kwam door een fenomenale rush en assist van de Rotterdamse long-pole verdediger Bart Keijsers. De sfeer in het team bleef goed, de inzet hoog en er werd hard gevochten voor elke bal. Helaas mocht dit alles niet baten en kwam de eindscore uit op 19-3 in het voordeel van de Devils.

Wat een blow-out lijkt te zijn geworden, is echter niets minder dan een harde les geweest. De Jags zijn weer even met beide benen op de grond gezet. Het Rotterdamse team is zeker op de goede weg naar de hoogste regionen van het landelijk Lacrosse, maar er moet ook nog veel werk verzet worden willen we in de top mee kunnen draaien. Als het aantal overtredingen beperkt kan blijven, zijn we een geduchte tegenstander voor de D1 teams.

Er zijn nog enkele wedstrijden in het reguliere seizoen te spelen, dus er is nog voldoende tijd om de puntjes op de i te zetten voor de play-offs. De triple is dan helaas niet behaald, maar D1 lonkt nog steeds. De kans dat deze wordt bereikt is sterk aanwezig! The Jags are ready for the next battle!!