Zaterdag 25 mei 2013 zijn de Rotterdam Jaguars winnaar geworden van ‘Ons kluppie 2013’. RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport zijn de initiatiefnemers van Ons Kluppie. In het juryrapport staat onder meer dat wij de prijs hebben gegrepen vanwege de inzet op middelbare scholen middels clinics, de gastvrije rol richting buitenlanders die zich in Rotterdam willen vestigen en de open sfeer die bij ons op de club heerst.

Wij zijn de opvolgers van RKC WION dat in 2012 de titel greep en gastheer van de dag was voor de ontknoping van 2013. Budo Ryu en de rollerderbydames van Rotterdam Deathrow Honeys  volgenden op een goede tweede en derde plek.

Klik hier voor het volledige juryrapport

Wij willen iedereen van de Rotterdam Jaguars, vrijwilligers, familie, vrienden en andere betrokkenen bedanken voor hun steun. Daarnaast ook veel dank aan Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond voor het initiatief Ons Kluppie. Als laatste een dankwoord aan de andere genomineerden van Ons Kluppie 2013, die ook allemaal veel inzet hebben getoond om hun sportclub te promoten.