Op de voorlaatste wedstrijddag in de damescompetitie hebben de Lagyjags een verpletterende overwinning geboekt op de Keizerstad Kannibalz 2 uit Nijmegen. In Tilburg werd met 21-3 gewonnen. Hierdoor kunnen de Ladyjags theoretisch gezien niet meer ingehaald worden door Utrecht 2 in het klassement.

De wedstrijd is voor de Ladyjags niet lastig geweest. In de eerste helft van de wedstrijd wisten de dames van Nijmegen wat terug te doen, door drie mooie goals te scoren. Het wankelde wederom achterin bij de Ladyjags, waar het verdedigend zwak begon. Na de rust stond de verdediging echter als een huis en heeft het hele team uitstekend samengespeeld. Met zeer mooie goals van Michelle Dorgathen, Korinne Zwiers en Kalijn Rijnders wisten de Ladyjags de voorsprong te vergroten en de Kannibalz achter zich te laten. Achterin werd niks meer weggegeven, onder meer door een aantal schitterende reddingen van Lara Elemans.

Door deze overwinning blijven de Ladyjags op de tweede plek in het klassement staan. Met 1 punt en 50 goals voorsprong op de nummer drie, Domstad Devils 2, lijkt een plaats in de play-offs bijna zeker. Met nog maar één wedstrijd te gaan, werken de Ladyjags voor het eerst in twee jaar weer toe naar de mogelijkheid om te promoveren naar de eerste divisie.